Pohodlné a stylové – které košile budou hitem letošního jara?

Pohodlné a stylové – které košile budou hitem letošního jara?

Pohodlné a stylové – které košile budou hitem letošního jara? Zdroj: Envato Elements

Jestli-že hledáte do vašeho šatníku stylový a pohodlný kousek oblečení, budou košile tím správným řešením i pro vás. Pánská košile je všestranný oděv, který lze zakomponovat do volnočasového, svátečního, ale i do pracovního outfitu. Na následujících řádcích se tak zaměříme na to, s jakými košilemi uděláte v letošní jarní sezóně parádu. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jaké střihy košil budou v letošní sezóně v kurzu?

Na trhu máme nejrůznější střihy košil, které se hodí pro různé typy postav. Letos budou v kurzu zejména slim fit modely pánských košil. Ty svědčí především normální a štíhlé figuře. Slim fit kousky totiž skvěle rýsují mužnou pánskou postavu a je tak na co koukat. Máte-li však raději uvolněný styl, můžete vsadit i na pánskou košili v regular fit nebo v relaxed fit provedení. A ještě jedna specialita. Na jaře budou v kurzu i tzv. polokošile. Znát je můžete i pod názvem polo trika. Jedná se o model trička s límečkem. Polokošile kombinuje sportovní a elegantní styl. Hodí se tak pro mnoho příležitostí. Určitě tak do svého šatníku zařaďte alespoň jednu trendy polokošili i vy. Můžete ji kombinovat nejen s plátěnými kalhotami, ale také s džíny. Outfit pak můžete doladit vkusnými sneakersy.  

Jaké vzory, motivy, barvy a materiály budou letošní jaro trendy?

Chcete-li si vybrat módní pánskou košili, bude dobré, když se poohlédnete po modelu pánské košile v přírodním nebo v pastelovém odstínu. V kurzu pak bude i very peri barva. Jedná se o fialovou barvu, která disponuje modrým podtónem a červeným odleskem. Pánská košile v této barvě je však dosti výrazná a doporučujeme ji tak sladit už jen s decentními módními doplňky. Co se týče vzorů a motivů, budou v kurzu zejména ty květinové a zvířecí. Ty si pak mohou dovolit odvážní pánové, kteří jsou rádi středem pozornosti. Business košilím pak budou slušet i drobné tečky a jemné proužky. Volnočasové košile a polokošile mohou mít i nejrůznější loga. Zaměříme-li se na materiály, vedou na plné čáře ty přírodní. A není se vůbec čemu divit. Košile z přírodních materiálů jsou pohodlné a muži se v nich jen tak nezapotí. Jsou totiž skvěle prodyšné. Další nespornou výhodou pánských košil z přírodních materiálů je to, že jsou i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života není cizí největším módním značkám, budete tak mít jistě z čeho vybírat! Příroda za to stojí.

Jaké vzory, motivy, barvy a materiály budou letošní jaro trendy?Jaké vzory, motivy, barvy a materiály budou letošní jaro trendy? | Envato Elements

S jakým oblečením kombinovat jarní košili, aby byl náš outfit vyšperkovaný do posledního detailu?

Jarní košile mohou pánové sladit i s nejrůznějšími oděvy a s módními doplňky. Na volnočasové nošení zkuste vsadit na pánské džíny v tmavých odstínech. Hitem letošního jara budou černé rifle v slim fit provedení. Outfit pak mohou muži doplnit i o mladistvé sneakersy. Volit mohou pánové nízké i vysoké kousky. Jarní košili se vzory a motivy by měli muži kombinovat s minimalistickými doplňky. Naopak k jednobarevné jarní košili muži ocení výraznější doplňky. Co se týče pánských tašek, budou v kurzu zejména ty kožené přes rameno. Ty si s polokošilemi  a jarními pánskými košilemi náramně rozumí. V kurzu pak budou i futuristické sluneční brýle. Nejrůznější geometrické tvary obrouček tak můžete barevně sladit i s detaily na jarní košili.