Hledali jsme za vás. Jak vypadá ideální půjčka?

Zdroj: Shutterstock

Stovky nabídek. Vybrat si výhodný úvěr nemusí být v dnešní době jednoduché. Přečtěte si, kde získáte ideální půjčku. Prošli jsme nabídky za vás a našli ideální půjčku.

Způsobů, jak vybrat ideální půjčku je několik. Díky internetovým srovnávačům velmi rychle zjistíte, na koho se obrátit. Srovnávače vám ukážou nejvýhodnější nabídku úroku. Fenoménem posledních let je v České republice služba Zonky, kde si lidé půjčují „levněji a s klidem“. Celkově si tak půjčili už téměř 10 miliard korun.

Jde to i levně

Zonky funguje online, nemusíte tak nikam chodit. Velká část Čechů by právě ideální půjčku zařídila z pohodlí svého domova. Bez nutnosti složitého papírování a potřeby chodit na pobočku. Šetří tak svůj čas. Na Zonky i peníze. Nejvýhodnější nabídka totiž začíná už od 2,99 %. Mnoho lidí tak šetří při refinancování půjčky.

„Neplatíte žádné skryté poplatky za předčasné splacení půjčky nebo mimořádnou splátku navíc. Našim cílem bylo a stále je kultivovat finanční trh v České republice. Podle toho naše služba vypadá a řídí se skutečnými potřebami našich klientů,“ říká ředitel služby Zonky Pavel Novák.

Rychle a jednoduše

Další výhodu, kterou lidé oceňují u půjčky je rychlost, za jak dlouho budou mít peníze k dispozici. Právě na Zonky dostanete nabídku do dvou minut a peníze můžete mít během pár minut na účtu.

Za tu dobu většinou úředník v bance ani nevytiskne formuláře. Úředníky a všechna zdlouhavá jednání tak vynecháte. Stačí vám jen mobil nebo počítač, přes který vše vyřídíte.

Bez zbytečných nákladů

Díky tomu, že půjčku vyřídíte online, ušetříte. „Náklady na drahé pobočky a tisíce zaměstnanců se nejčastěji promítnou právě do toho, kolik celkem přeplatíte,“ vysvětluje Novák ze Zonky. Není tak potřeba skočit okamžitě na první nabídku, která se vám dostane do ruky.