Malou půjčku může potřebovat každý

Zdroj: Interstore capital s.r.o.

Přečerpali jste váš měsíční rozpočet a do výplaty zbývá ještě několik dní? Nikdo z rodiny vám půjčit nemůže, přátelům nechcete říkat a tak jedinou možností, která zbývá, je zažádat o půjčku v bance či vyzkoušet nebankovní společnost. Vyřízení bankovní půjčky ale může trvat dlouho, což se v situaci, kdy potřebujete jen malý obnos, opravdu nehodí.

Když je do kapsy hlouběji…

Každý z nás nejspíše zažil situaci, kdy náhle potřeboval několik stovek či pár tisícovek navíc. Jistým řešením je kreditní karta či kontokorent. Ale pokud nemáte tyto služby u své banky zajištěné, pak mohou být praktickým řešením takzvané půjčky do výplaty od nebankovních společností. Částky se většinou pohybují v menších cifrách a jejich vyřízení je opravdu rychlé. Peníze můžete mít na účtu již během několika minut. Půjčka před výplatou je primárně určena pro všechny pracující, kteří se museli potýkat s neočekávanými výdaji nebo jednoduše nevyšli s výplatou. Vhodná je ale také pro maminky na mateřské dovolené, studenty, seniory a nezaměstnané.

Stačí pár minut

Poslední průzkumy ukazují, že mnoho českých domácností žije takzvaně od výplaty k výplatě. Počítání každé koruny, žádné finanční rezervy… to je denním chlebem pro mnoho Čechů. Díky rychlým půjčkám můžete snadno získat chybějící peníze. Například na pračku, která se vám nečekaně rozbila. Ke  sjednání takovéto půjčky nemusíte chodit na pobočku společnosti, shánět různé potvrzení a dokumenty, též odpadá i vyplňování formulářů. Aby bylo vše vyřízeno co nejrychleji, není nutné dokládat potvrzení o příjmu. Nebankovní půjčky bez registru a doložení příjmu se tak stávají velice žádanou službou, kterou v bance jen tak nedostanete.

Jak půjčku získat?

Možností, jak si v současné době půjčit peníze je několik. Nejrychlejší půjčka ihned na účet není problém. Stačí jen otevřít webové stránky a vyplnit několik základních informací. V pohodlí domova si tak můžete vybrat nejvýhodnější úrokovou sazbu a v klidu zvolit i délku splácení celé částky. Nikdo nezkoumá, na co chcete peníze využít. Je pouze na vás, zda peníze využijete na zaplacení nájmu, nákup potravin či na opravu rozbitého elektrospotřebiče. I proto je tento tip půjčky tak oblíbený. Pokud se pro tuto půjčku rozhodnete, určitě tím neřešte exekuce, stávající dluhy či insolvenční řešení.

Výhody rychlé půjčky:

  • Splatnost: 1 až 30 dní
  • Peníze do 15 minut
  • Bez kontroly registru
  • Nemusíte být zaměstnanec
  • Není třeba žádné potvrzení o příjmu
  • Půjčka je vhodná i při mateřské dovolené