Proč zůstat věrný jedné společnosti?

Zdroj: Cool Credit

Půjčovat si peníze není nic příjemného, ale nepředvídatelné situace nám někdy nedají na výběr. Už vůbec bychom to neměli považovat za osobní selhání, protože pračka jednou musí doprat a auto dojezdit,  a často se tak stane naráz. Pokud splatíte svou půjčku a po nějaké době potřebujete novou, je výhodné zůstat ji žádat u stejné společnosti jako u té předchozí. Nebankovní společnosti si totiž věrnosti cení a pro stálé klienty mají množství výhod.

Proč máte jako věrný klient výhodu?

Poskytování úvěrů není snadná záležitost a nese značná rizika. Tím rizikem je samozřejmě myšlena možnost, že se nebankovní společnosti nevrátí poskytnutá částka. Schvalování úvěru je složitý proces, kdy se ověřuje bonita klienta (schopnost dostát svým finančním závazkům), přesto se může úvěrová společnost stát objetí podvodu. Proto k novým klientům přistupuju obezřetně a stejně tak, jako společnost získává důvěru u klienta, i klient získává důvěru nebankovní společnosti. Podobně to funguje u nového bydlení. Pronajímatel podepíše s novým nájemníkem nájemní smlouvu na dobu určitou na jeden rok. Za tu dobu si může nájemníka „prověřit“ a zjistit, jestli je zodpovědný, pořádný a může mu svěřit svůj majetek. Pokud je během roku vše v pořádku, nejspíše smlouvu uzavřou novou smlouvu na dobu neurčitou, ze které plynou další výhody (větší právní ochranou nájemníka).

Ve chvíli, kdy splatíte svůj první úvěr bez větších problémů, stáváte se, stejně jako v našem příkladu nájemník, důvěryhodným klientem. Nebankovní společnost od teď už nepovažuje vaši další půjčku za možná rizikovou a bude ochotna vám poskytnou řadu výhod.

Zdroj: NMS Market Research pro Českou bankovní asociaciZdroj: NMS Market Research pro Českou bankovní asociaci | Cool Credit

A teď k těm výhodám…

Nebankovní společnost Cool Credit nabízí svým věrným klientům nadstandardní přístup v podobě rychlé půjčky do deseti minut, ale i výrazných slev na poplatcích. Není neobvyklé, že jako dlouhodobý klient můžete dosáhnout na slevu až 40 %, což z půjčky od Cool Credit dělá bezkonkurenční nabídku na úvěrovém trhu. Další výhodou je, že nemusíte znovu vyplňovat žádný formulář, neboť si Cool Credit své klienty pamatuje, a tak si stačí zvolit jen částku, kterou potřebujete. Samozřejmostí je i individuální přístup, aby vše proběhlo přesně podle vaší potřeby.

Ani noví klienti nepřijdou „na buben“!

Je logické, že stálým klientem se člověk stane po tom, co splatí svůj první úvěr. A aby se jím stal, musí přece existovat nabídka, která mu přijde zajímavá. Stálí klienti mají u Cool Creditu více benefitů, ale i pro nové klienty je rychlá půjčka na úvěrovém trhu mnohdy výhodnější než u jiných poskytovatelů půjček. Zmíníme například rychlost vyplacení financí na bankovní účet již do deseti minut, půjčku online z pohodlí domova nebo jednoduchou a přehlednou žádost bez skrytých poplatků.