KB Cestovní pojištění ke kartám platí nyní i po Česku

Vranovská přehrada

Vranovská přehrada Zdroj: Profimedia

Do konce letošního září mohou klienti Komerční banky využít cestovní pojištění ke kartám i pro dovolenou v České republice. Nabídka se vztahuje na debetní a kreditní karty, které zahrnují cestovní pojištění – například Zlaté, Platinové a Infinite karty nebo korporátní karty.

U cestovního pojištění ke kartám dochází u vybraných pojistných rizik k rozšíření územní platnosti i pro Česko – v případě tuzemské dovolené tedy platí stejné podmínky včetně limitů, jako byste ji trávili v zahraničí. Pojištění ke kartám navíc zahrnuje i tři nová rizika pro dovolené v Česku – úrazové pojištění, pojištění nevyužité dovolené a pojištění zavazadel.

„S ohledem na stávající situaci se dá předpokládat, že cestování do zahraničí bude v letošním roce výrazně omezené. Očekáváme proto, že mezi našimi klienty nebude tak velký zájem o cesty do zahraničí, jako tomu bylo v minulých letech. Naopak vzroste zájem o tuzemské dovolené a trávení volného času cestováním po České republice,“ komentuje důvody změn Zdeněk Doboš, člen představenstva KB Pojišťovny.