Moneta láká klienty na 1000 korun za online zřízení běžného účtu Tom

Moneta Money Bank

Moneta Money Bank Zdroj: profimedia.cz

....
Pobočka Moneta Money Bank v Litoměřicích
Pobočka Moneta Money Bank v Litoměřicích
4
Fotogalerie

Moneta Money Bank chce klienty přitáhnout prostřednictvím odměny 1000 korun. Nabídka platí pro zřízení účtu online pro nové klienty, a to dokonce dubna.

Proces otevření nového účtu přes internet je jednoduchý. „Stačí být občanem České republiky starší 18 let, vyplnit osobní údaje, nafotit dva doklady totožnosti a formulář podepsat bezpečnostním kódem z příchozí esemesky. Pak stačí účet aktivovat platbou ve výši alespoň tří korun pomocí libovolné debetní karty či platebním příkazem z jiné banky. Od chvíle připsání částky na běžný účet Tom jej lze používat a již druhý pracovní den platit u bezkontaktních terminálů virtuální kartou v mobilním telefonu prostřednictvím Google Pay, než v dalších dnech přijde poštou plastová karta,“ popisuje Erik Howell, senior manažer Small Business & Transactional Banking Moneta Money Bank.

Pro získání odměny je nutné provést alespoň pět transakcí debetní kartou v kamenných obchodech nebo na internetu do konce měsíce, který následuje po měsíci založení účtu. Možnost založení účtu bez nutnosti návštěvy pobočky v posledních dnech avizovala i UniCredit Bank a Air Bank.