Moneta představila pojízdný bankomat. Má vzhled populárního modelu Citroën Type H

Výběr z pojízdného bankomatu Moneta

Výběr z pojízdného bankomatu Moneta Zdroj: Moneta

Pojízdný bankomat Moneta
Pojízdný bankomat Moneta
Pojízdný bankomat  Moneta
4
Fotogalerie

Pro příležitosti jako jsou třeba velké letní festivaly přichází Moneta Money Bank s pojízdným bankomatem. Služba je k dispozici klientům všech bank a nonstop.

Bankomat Moneta Money Bank je součástí speciálně upravené pancéřované dodávky. Ta má vzhled populárního modelu Citroën Type H, jehož se u příležitosti jubilea vyrobí v limitované edici celosvětově pouze 70 kusů. Pro banku byl speciálně upraven do podoby, která umožňuje zabudování bankomatu. Před vandaly a nenechavci ho chrání například silné pancéřování, neprůstřelná skla či speciální zabezpečovací elektronika.

Bankomat bude letos k vidění téměř na dvou desítkách velkých akcí, jako jsou hudební festivaly, výstavy a veletrhy napříč celou Českou republikou.

O využití pojízdného bankomatu je mezi lidmi zájem. Například návštěvníci hudebního festivalu pod hradem Točník provedli během dvou dnů přes 700 výběrů, v průměru šlo o tisíc korun na osobu. Kromě pojízdného bankomatu Moneta disponuje také pojízdnou pobočkou, která zahrnuje i prostor pro jednání s klienty.

Zapomněli jste v bankomatu peníze? Zde je 6 kroků, které musíte udělat >>>