Získat dotace na projekty může být velmi jednoduché, když víte, na koho se obrátit

Zdroj: ARTENDR s.r.o.

Proces získání dotace je dosti složitý. Provází ho spousta vyřizování, papírování a hlavně byrokracie. Pokud se však spojíte s profesionály, kteří vědí, co dělat, máte minimálně z poloviny vyhráno.

Potřebujete peníze pro potřebný projekt ve vaší obci? Chcete mít přehled o aktuálních dotacích? Chcete vědět, jak dotace jednoduše získat? Představíme vám užitečný portál, který vás provede celým procesem. Jsou dotace, na které jako město, obec nebo podnikatel či OSVČ máte nárok, ale ani o nich nevíte. Tým expertů ze světa dotací vám poradí, jak je získat.

Dotační průvodce a jeho funkce

Na portálu Dotační průvodce, se dozvíte vše podstatné o dotacích. Jednotlivé dotace pro obce tu jsou přehledně rozdělené podle oblastí tak, abyste si mohli nalézt přesně tu, která bude odpovídat vašemu projektu. Dozvíte se o nejnovějších dotačních výzvách, které jsou průběžně aktualizovány, aby vám neutekly nové nabídky. Přečíst si můžete novinky z oblasti dotací, co chystá vláda, Evropská unie apod. Také tu jsou reference ostatních spokojených klientů. Můžete se objednat na konzultaci zdarma, kde s vámi experti vše proberou.

Funkce Moje Obec

Funkce Moje Obce – slouží hlavně pro ty, kteří si nejsou jisti, na jaké dotace mají nárok. Pověřená osoba se zde registruje a vytvoří profil obce. K němu se budou ručně přidělovat dotace, na které má obec nárok.

Kdo stojí za projektem Dotační průvodce

Za jeho existencí stojí firma Artendr, která má se získáváním dotací pro své klienty velmi kvalitní zkušenosti. Její majitel je sám starosta malé obce a tudíž ví, jak je těžké sehnat finanční prostředky na potřebné projekty. Poskytují kompletní servis od plánu projektu, přes veřejné zakázky a zajištění nejlepšího dodavatele až po realizaci zakázky na klíč. Za jejich profesionálně odvedenou prací stojí stovky spokojených klientů.

Z úspěšných projektů

Výstavba bytového domu na parc. č. 813/1 pro městys Plaňany. Novostavba se šesti byty je opravdu prospěšná, protože slouží k bydlení lidem v nouzi. O úspěchu projektu svědčí i rychlost celého procesu – žádost byla podána v prosinci 2019 a kolaudace domu již v prosinci 2021.

Přístavba MŠ v Suchomastech vznikla za účelem rozšíření kapacit pro předškolní děti. Na tento projekt firma získala obci Suchomasty přes 21 mil. korun.

Brownfield v Ústí nad Orlicí Zrekonstruovaný objekt (revitalizace areálu Perla) slouží pro účely výchovy a vzdělávání dětí a mládeže. Ti zde naleznou celou řadu kroužků a sportovních aktivit po vyučování. Celkové náklady byly 90 mil. Kč a výše získané dotace 30 mil. Kč.

Spojte se s profíky na dotace a máte prakticky vyhráno. Dotační průvodce vás provede celým procesem.