Poštovní spořitelna představila Poštovními fondy

Nový koncept poboček ČSOB podle Studia SAD

Nový koncept poboček ČSOB podle Studia SAD Zdroj: CSOB

Era osobní účet má všechno
2
Fotogalerie

Poštovní spořitelna přichází s nabídkou Poštovních fondů. Od ledna si tak mohou návštěvníci Finančních center a vybraných přepážek České pošty zvolit ze dvou fondů, do kterých lze vkládat již od 500 korun měsíčně.

Aktuálně mohou v rámci nabídky Poštovních fondů, která bude dostupná na vybraných poštách i na Finančních centrech, klienti volit mezi dvěma fondy, které jsou zároveň součástí běžné nabídky ČSOB – ČSOB Expertiza vyvážená a ČSOB Bohatství. Pro všechny zájemce je na Finančních centrech připravena také rozšířená nabídka fondů.

Začít investovat je možné s 500 korunami měsíčně nebo jednorázovým vkladem ve výši minimálně 5 000 korun. Prostředky má přitom klient k dispozici do několika dnů a v případě potřeby může celou investici zdarma vybrat.

K příležitosti uvedení nabídky fondů připravila banka akci na svůj produkt Duo Profit. Pokud klienti do konce února zainvestují do Poštovních fondů, získají zvýhodněnou nadstandardní úrokovou sazbu ve výši 2 procent na spořicím účtu po dobu jednoho roku.