Fintech Revolut otevírá pobočku v Praze. Láká na běžný účet či zahraniční platby bez poplatků

Revolut

Revolut Zdroj: profimedia.cz

Revolut
Revolut
Revolut
Revolut
Revolut
6
Fotogalerie

Po tom, co v květnu letošního roku zavedl britský fintech projekt Revolut přímé nabíjení v českých korunách a vstoupil tak na tuzemský trh, otevírá v Praze i svou oficiální pobočku.

Aplikace Revolut chce klienty získat běžným účtem s nulovými poplatky, platbou v zahraničí ve více jak 150 měnách také bez poplatků či možností disponovat a směňovat 25 měn a posílat domácí i zahraniční platby za aktuální mezibankovní kurz. Ten bývá oproti běžně nabízeným kurzům výrazně výhodnější. Nyní navíc plánuje zavést také účty s českými IBAN kódy.

Zároveň s otevřením pobočky v Česku začíná speciální nabídka, kterou chce Revolut přitáhnout více klientů. Až do 30. listopadu 2018 si mohou čeští zákazníci objednat zdarma Revolut kartu. Zájemci se musí zaregistrovat a nabít si svůj Revolut účet minimálně částkou 300 korun, platební karta jim pak bude doručena zdarma. Nabídka platí pouze pro nové zákazníky.

V Česku aplikaci Revolut zatím využívá 40 000 klientů, v Evropě má přes 3 miliony uživatelů. Aktivity v Česku bude nově řídit David Pavliska, který v minulosti působil ve společnostech Home Credit či Fincentrum.