UniCredit Bank se připojila k Black Friday. Nabízí finanční bonus i akci na refinancovaní hypoték

Ilustrační foto

Ilustrační foto Zdroj: profimedia

UniCredit Bank
2
Fotogalerie

UniCredit Bank se připojila k nákupnímu šílenství Black Friday. Nabízí bonus tisíc korun k Presto Půjčce, sníženou úrokovou sazbu u Presto Půjčky na bydlení, případně akci na online refinancovaní hypoték.

Statistiky ukazují, že slevové akce cíleně vyhledává až o třetinu více lidí než před třemi lety, většina z nich je však při nákupu daleko pečlivější.

UniCredit Bank se k Black Friday přidala již potřetí. Letos přichází s akcí v podobě bonusu k Presto Půjčkám. Všichni klienti, kteří si od 23. listopadu do 7. prosince úspěšně dokončí žádost o Presto Půjčku na cokoliv, nebo pokud si k UniCredit Bank převedou své stávající úvěry, mají možnost získat bonus 1 000 korun zpět na svůj platební účet. Navíc k tomu nové klienty s účtem U konto UniCredit Bank odmění každý měsíc 100 korun, a to po celý rok.

Pro klienty, kteří si do 7. prosince sjednají Presto Půjčku na bydlení, platí sleva 0,5 procenta z úrokové sazby od 4,9 procenta. Sleva platí pro nové i stávající klienty. Banka nabízí i akci na online refinancovaní hypoték. Tu je možné k UniCredit Bank převést už za 2,89 procenta ročně.