Hotovostní půjčka až 70 000 Kč kdekoliv v ČR

Zdroj: Shutterstock

Nemáte-li účet či jen preferujete peníze na ruku před bankovním převodem, může být odpovědí rychlá hotovostní půjčka s využitím na cokoliv. Třeba na druhé auto, vybavení domácnosti, nebo koupi spotřebičů. Abyste nikam nemuseli, probíhá žádost online, zatímco peníze vám předá osobní asistent kdekoliv v České republice už druhý den od schválení.

O jakou částku můžete žádat a jaká je splatnost  

Ať potřebujete peníze na cokoliv, nikdo vám nebude určovat, o kolik přesně si máte říct. Úvěrový rámec je nastaven na 1 000 – 70 000 Kč, což by mělo vystačit třeba na nový nábytek do ložnice a obývacího pokoje, nebo na ojeté auto. Půjčku v hotovosti přitom můžete splácet až 80 týdnů a úhrada probíhá každých 7 dní. Peníze však nikam nosit nemusíte, přijedete si pro osobní asistent.

Jak a kde o půjčku v hotovosti požádat  

Je to velmi jednoduché a nemusíte nikam chodit: vše začíná vyplněním online formuláře s kontaktními údaji, aby se s vámi mohl spojit obchodní zástupce ve vašem regionu. Ten si předběžně zjistí vaši situaci a domluví termín schůzky u vás doma, kde projdete potřebné dokumenty a podepíšete smlouvu. V případě, že bude vše v pořádku, předá vám finanční hotovost do rukou.

Jak dlouho trvá posouzení žádosti o úvěr  

Nemusíte se obávat, že byste čekali dlouho, neboť pracovníci reagují na všechny přijaté žádosti prakticky ihned. Za běžných odolností tak na odpověď nečekáte déle než pár minut, díky čemuž se můžete rychle zařídit a naplánovat koupi potřebného. Ověření dokumentů sice proběhne až při osobním setkání, s předstihem se ale dozvíte, zda-li půjčku dostanete.

Kdo uspěje s žádostí a co musí splnit  

Úvěrový poskytovatel vyžaduje pouze zákonem stanovené základy, které se shodují s jeho půjčkovým kodexem. Žadatel musí být plnoletý (alespoň 18 let), mít doklad totožnosti (nejlépe OP), telefonní číslo pro komunikaci, a doložitelný pravidelný příjem. Pokud na peníze spěcháte a nechcete čekat na potvrzení od zaměstnavatele, lze je posoudit i pomocí výpisů z účtu.