Krátkodobá půjčka na cokoliv do 15 minut i o víkendu

.

. Zdroj: Shutterstock

Ať řešíte nečekané výdaje nebo jste nevyšli do výplaty, nemusíte se omezovat, ani hledat krajní řešení. Pomoci totiž může krátkodobý úvěr na cokoliv, jehož schválení probíhá prakticky ihned a peníze můžete mít na účtu do 15 minut od zaslání žádosti. Expresní vyplacení probíhá jak ve všední dny, tak o víkendu i během svátků. Nečekané situace tak můžete řešit okamžitě a na nic nečekat.

Kolik si můžete půjčit a s jakou splatností  

Poskytovatel uzpůsobil celý úvěr tak, aby odpovídal základním životním situacím, na jejichž řešení postačí i několik tisíc korun. Výše krátkodobé půjčky byla proto nastavena na 1 000 – 10 000 Kč, žádáte–li poprvé, a při opakovaném poskytnutí vzrůstá až na dvojnásobek. Taková částka postačí třeba ke koupi nové chladničky či pračky, nebo k úhradě složenek.

Co se splatnosti týče, i ta byla nastavena tak, aby úvěr nezatěžoval klienty zbytečně dlouho a umožnil jim později bez obtíží žádat třeba o hypotéku. Krátkodobou půjčku si proto můžete vzít na 5 až 30 dní, a stejně jako u částky záleží pouze na vás, jakou zvolíte. Obecně platí, že čím kratší je splatnost, tím bude úvěr levnější a nebudete přeplácet za dny, v nichž ho nepotřebujete.

Schvalování žádostí probíhá i o víkendu  

Nečekané výdaje potřebují rychlé řešení, jaké nabízí nebankovní úvěr nejenom ve všední dny, ale také v sobotu a neděli, kdy většina společností nefunguje. V tomto případě však nemusíte čekat na pracovní den a průměru to nezabere více jak 5 minut, takže velmi rychle víte, na čem jste. Za tuto nadstandardní službu přitom nemusíte nic platit, je bezplatná pro všechny nové i stávající klienty.

Jak rychle dostanete peníze na účet  

Když dojde ke schválení žádosti, dělí vás od peněz už jenom chvilka. Díky podpisu smlouvy na dálku nemusíte nikam chodit, ani čekat na doručení kurýrem, jak je u některých společností zvykem. Půjčka vám pak bude vyplacena na účet asi do 10 minut, a to i během víkendu. Okamžité platby totiž umožňují převod financí de facto okamžitě, ať máte stejnou nebo jinou banku.