Raiffeisenbank pomáhá CCS s efektivním řízením cash-flow

Zdroj: Shutterstock

Raiffeisenbank již několik let spolupracuje s firmou CCS Česká společnost pro platební karty s.r.o., která se zabývá především palivovými kartami. Díky této spolupráci tak může společnost lépe využívat bankovní produkty a získává výhodná řešení spojená s řízením volné hotovosti.

CCS jako přední poskytovatel flotilových řešení v oblasti palivových karet již několik let využívá Raiffeisenbank jako jednu ze svých hlavních bank. Vzhledem k tomu, že se CCS zaměřuje i na elektromobilitu a telematiku pro různě velké firmy, je spolupráce na základě digitalizačních kanálů tou nejsnazší možnou cestou komunikace. Řešení, která firma CCS nabízí, mají pomoci především ve zjednodušení procesu platby pohonných hmot či dobíjení elektromobilů. Nabízí také usnadnění a zabezpečení plateb mýtného či monitoringu vozidel.

Raiffeisenbank do celého procesu vstupuje jako banka, která firmě zprostředkovává výhodné nabídky termínovaných vkladů a operací na peněžním trhu, což CCS umožňuje širší záběr podnikání v prostředí finančních transakcí. Stejně tak banka poskytuje CCS výhodnější podmínky zpracování inkasních příkazů, tuzemského, i zahraničního platebního styku oblasti transakčního bankovnictví. CCS aktivně využívá nejnovější internetové bankovnictví od Raiffeisenbank, které patří mezi nejlépe hodnocené na trhu.

„Poskytujeme flotilová řešení různě velkým společnostem a také v různých oborech podnikání. Je pro nás proto důležité mít k dispozici rychlé a účinné instrumenty, díky kterým budeme moci neustále vylepšovat námi poskytované služby. Ve spolupráci s Raiffeisenbank máme tuto oblast zajištěnou, takže se nemusíme zabývat nemoderními a neefektivními postupy,“ říká Jan Polívka, generální ředitel CCS.

Společnost CCS taktéž spolupracuje s parkovacími aplikacemi, takže prostřednictvím CCS karet může zákazník zaplatit za parkování v desítkách měst v Česku i na Slovensku. Součástí nabídky jsou i tankovací karty, kterými lze zaplatit na bezmála 3000 čerpacích stanicích, a to i v případě dobíjení elektromobilů ze sítě.

„Pro CCS jsme plnohodnotnou transakční bankou a nabízíme klientovi výhodné zhodnocování volných peněžních prostředků. Především digitální kanály se v rámci naší spolupráce těší velké spokojenosti a my jsme rádi, že můžeme podpořit firmu, která v oblasti mobility udává trendy a zákazníkům zpřístupňuje nejpohodlnější a nejbezpečnější cestu,“ komentuje František Ježek, ředitel korporátního bankovnictví Raiffeisenbank.