ČSOB hlásí nárůst prémiových klientů, meziročně o 35 procent

ČSOB Premium

ČSOB Premium Zdroj: ČSOB

Ilustrační foto
ČSOB
ČSOB
ČSOB
ČSOB
7
Fotogalerie

Osobní bankéř a asistent, kreditní karta Premium, pojištění a vůbec VIP služby. ČSOB hlásí výrazný nárůst prémiových klientů.

VIP služby nejsou pro každého, abyste měli nadstandardní služby zdarma, musíte splňovat některou ze tří podmínek:

  • měsíční příjem alespoň 50 tisíc korun
  • úspory alespoň 1,5 milionu korun
  • hypotéku v objemu alespoň 3 miliony korun

Počet uživatelů ČSOB Premium se meziročně zvýšil o 35 procent. Lidé stále častěji využívají kreditní Premium Kartu a oblíbené je obecně pojištění. Žádané jsou služby osobního asistenta, který dokáže zajistit květiny pro manželku i s donáškou, naplánovat rodinnou dovolenou, sehnat krásný lustr spatřený v reklamě nebo zdánlivě vyprodané luxusní hodinky.

K Premium Kartě získávají držitelé zdarma pojištění ztráty a krádeže v nejvyšší variantě, pojištění storno letenek a zájezdů, velice oblíbené vstupy do VIP letištních salonků po celém světě. Dále nejvyšší variantu cestovního pojištění, které navíc od března 2019 prošlo vylepšením a nově nabízí klientům ve variantě Extra limit léčebných výloh 10 mil. Kč a ve variantě Extra Family navíc mohou rodinní příslušníci nově cestovat samostatně bez majitele karty, a přesto jsou krytí tímto pojištěním.

ČSOB Premium není pouze o bankovních nebo pojišťovacích službách. Potřebuje-li klient zařídit lístky na divadelní představení, obstarat dárek k svátku nebo narozeninám či zarezervovat hotel, stačí se pouze obrátit na osobního asistenta a zbytek nechat na něm.