Air Bank nově nabídne hypotéky a slibuje neotřelý přístup

Air Bank

Air Bank

Reklama
Air bank
Kampaň Air Bank
Kukající Air Bank
Airbank
6
Fotogalerie

Air Bank doposud neposkytovala nové hypotéky, nabízela pouze převedení úvěru klientům konkurenčních bank. To se ale brzy změní a změna to má být podstatná. Mnohé naznačuje pozvánka na příští úterý, kdy banka pořádá tiskovku, na které představí novinku v podobě hypotečních úvěrů pro nové zájemce. Banka naznačuje, že hypotéka od Air Bank bude hodně flexibilní.

„Když si dnes Češi berou hypotéku, většina z nich se řídí hlavně podle nabízené sazby. Ví totiž, že jde o závazek někdy i na 20 nebo 30 let, a věří, že co nejnižší sazba jim život s hypotékou zjednoduší“, vysvětluje Air Bank.

Jenže během tak dlouhé doby se v životech lidé odehraje celá řada událostí, u kterých nízká sazba nemusí stačit. Air Bank naznačuje, že vám její hypotéka nezlomí vaz v případě problémů, ale zároveň vám dovolí splatit víc, když to půjde. Prostě někdy jde o šťastné momenty někdy o tragické...

„Většina současných hypoték se ale takovým změnám v lidských životech neumí přizpůsobit, a pokud ano, tak za tučný poplatek. Lidé jsou pak nespokojení jak se samotnou hypotékou, tak trochu i sami se sebou, že si to při výběru hypotéky více nepohlídali,“ dodává Air Bank a slibuje, že u ní to bude jiné.

Hypotéky Air Bank spustí po více než dvou letech od spuštění refinancování hypoték. Představení nové hypotéky, s kterou banka letos vstoupí na trh je na programu v úterý 12. září.