Soutěžte s Patrií a užijte si zápas fotbalového Juventusu v Itálii nebo Borrusie v Německu

Zdroj: Československá obchodní banka, a.s.

Akcie fotbalových klubů Juventus Turín nebo Borussia Dortmund můžete spolu s dalšími atraktivními zahraničními akciemi od května obchodovat na domácí pražské burze v českých korunách. To díky jedinečnému projektu, v rámci kterého Patria s pražskou burzou přivedla na domácí trh zajímavé zahraniční akcie, které mají v nějaké podobě vztah k České republice. U obou fotbalových klubů jsou to jména jako Pavel Nedvěd, Tomáš Rosický nebo Jan Koller. Vy teď můžete s Patrií vyhrát cestu pro dva právě na fotbalový zápas Juventusu nebo Borrusie!

Jak na to?

Patria přivedla na pražskou burzu v rámci duálního listingu celkem 11 atraktivních zahraničních akcií. Tipněte si u této akciové jedenáctky hodnotu, na které budou tituly uzavírat obchodování dne 31. srpna 2018 a vyhrajte cestu na fotbalovou jedenáctku Borussie Dortmund a Juventusu Turín. Mezi zajímavými akciemi dál naleznete například spotřebního obra Unilever, výrobce zmrzlin nebo deodorantů Rexona, nebo švédského výrobce nákladních aut Volvo. I na fotbale se pak může hodit něco z produkce světové pivovarnické dvojky Heineken, pod jehož křídly se vaří i tuzemská piva Krušovice nebo Starobrno.

Jak vyhrát? Tipněte nejpřesněji, na jaké ceně bude každá z následujících akcií zavírat dne 31. 8. 2018 na pražské burze.

Svoje tipy nám pošlete prostřednictvím formuláře na www.patria-direct.cz/freemarket-soutez do půlnoci 31. 7. 2018.

Emitent

 

ISIN

BORUSSIA DORTMUND

 

DE0005493092

HEINEKEN NV

 

NL0000009165

JUVENTUS FOOTBALL CLUB SPA

 

IT0000336518

MOL

 

HU0000153937

NESTLE SA

 

CH0038863350

NOKIA OYJ

 

FI0009000681

OTP Bank PLC

 

HU0000061726

PKN Orlen SA

 

PLPKN0000018

SKANSKA AB

 

SE0000113250

UNILEVER NV

 

GB00B10RZP78

VOLVO AB

 

SE0000115446

Ve svých tipech nevynechejte žádné ze jmen na výše uvedeném seznamu a svoje odhady zaokrouhlujte na dvě desetinná místa (například 123,45 Kč nebo 234,56 Kč). Pokud nám pošlete více formulářů a všechny budou splňovat podmínky soutěže, budeme počítat jenom váš první pokus.

O co přesně soutěžíme?

Autora nejpřesnějších tipů čeká zájezd na domácí zápas Juventusu Turín v domácí lize letos na podzim a to včetně ubytování na 1 noc a letenek pro 2 osoby?

Druhý v pořadí se bude moci těšit na podzimní zájezd na domácí zápas Borussie Dortmund v domácí lize a to také včetně ubytování na 1 noc a dopravy pro dva! Stejná je také cena za třetí místo. Už se těšíte? To ale ještě není vše!

Patria odmění i autory nejpřesnějších odhadů u každého jednotlivého titulu. Pokud tedy vaše skóre celkově nebude nejlepší, ale v jednom konkrétním tipu závěrečné ceny (třeba Skansku nebo Nestlé) budete přede všemi, můžete se těšit na určitý počet akcií této firmy. Přesná čísla najdete v pravidlech soutěže na internetové stránce www.patria-direct.cz/freemarket-soutez.

Výherci jednotlivých výher budou určeni a kontaktováni podle údajů uvedených v registračním formuláři nejpozději do 14 kalendářních dní po skončení Soutěže.

Rada na závěr?

Věřte svým tipům! Dívejte se, jak si zmíněné akcie vedou, a když to podle vás bude vypadat nadějně, založte si obchodní účet u Patrie (pokud ho tedy ještě nemáte). Jinak vám totiž výhru nebudeme moci připsat.

Aktuální kurzy naleznete v obchodní aplikaci Patria Finance v záložce Obchodování – Akcie ČR – Free market (link) nebo na stránkách www.patria.cz. Mějte jen na paměti, že to, jak si akcie vedly dosud, není zárukou budoucího vývoje. Hodně štěstí!