Konvenční bankovní financování je pro podnikatele mnohdy příliš komplikované. Jaké jiné možnosti mají?

Zdroj: Ferratum Czech

Přestože na českém trhu existuje nespočet podnikatelských půjček, jen samotná návštěva banky je mnohdy tak bolestnou záležitostí, že se podnikatelé čím dál více poohlížejí po jiných způsobech financování. Kde ale dostanou veškerý komfort, aniž by museli strávit hodiny papírováním? Řešení nabízí Ferratum Business.

Rychlejší a jednodušší způsob, jak získat podnikatelskou půjčku

Ferratum Business, divize skupiny Ferratum Group vznikla za účelem pomoci malým podnikům v České republice a v tuto má své kanceláře ve Stockholmu, Helsinkách, Liverpoolu, Vilniusu, Kodani, Perthu a nyní i v Praze. Společnost se zaměřuje zejména na malé a střední podniky, které potřebují provozní kapitál, konvenční bankovní financování je pro ně však příliš pomalé a komplikované. Proto využívá Ferratum Group nejmodernější technologie a pomoc vyškolených úvěrových specialistů, díky kterým je možné schvalovat podnikatelské úvěry rychleji a častěji, bez požadavků na záruky, bez schůzek a papírování.

Podmínky pro získání podnikatelského úvěru jsou navíc zcela transparentní a jasně dané. Konkrétní podnik musí například fungovat déle než 12 měsíců, je nutné mít roční obrat alespoň 1,2 milionu korun a všichni vlastníci podniku musí mít trvalé bydliště na území ČR. Místo fyzického podnikání musí taktéž probíhat na území České republiky a je nutné mít otevřený zvláštní podnikatelský účet.

O půjčku lze zažádat online na webových stránkách Ferratum Business, a to během pěti minut. Na žadatele nečeká žádné papírování ani administrativní poplatky a žádosti jsou běžně schvalovány do jednoho pracovního dne. Rozhodnutí o poskytnutí nebo neposkytnutí úvěry jsou navíc založena na cash flow, díky čemuž lze prakticky okamžitě zhodnotit dané podnikání.

Podnikatelé tak mohou získat až 1,3 milionu korun s rozložením splátek do maximálně osmnácti měsíců. K dispozici je i osobní asistence vyškolenými odborníky, kteří zákazníkům poskytnou odpověď na obecné dotazy či dotazy ohledně financování.

O Ferratum Group

Ferratum Group je mezinárodní poskytovatel mobilního bankovnictví a digitálních spotřebitelských a malých firemních úvěrů, distribuovaných a spravovaných mobilními zařízeními. Společnost Ferratum, která byla založena v roce 2005 a sídlí v Helsinkách ve Finsku, se rychle rozrostla do 25 zemí Evropy, Afriky, Jižní a Severní Ameriky a Asie a Tichomoří.

Jako průkopník v oblasti technologií digitálních a mobilních finančních služeb je společnost Ferratum v čele revoluce digitálního bankovnictví. Mobilní banka společnosti Ferratum, která byla uvedena v roce 2016, je inovativní platforma pro mobilní bankovnictví nabízející celou řadu bankovních služeb včetně digitálních plateb a převodů v reálném čase v rámci jedné aplikace. V současné době je k dispozici na pěti evropských trzích. V čele s jeho zakladatelem Jormou Jokelou má Ferratum přibližně 1,9 milionu aktivních a bývalých zákazníků, kteří mají nebo v minulosti měli jeden nebo více úvěrů (data k 31. prosinci 2017), z nichž více než 780 000 zákazníků má otevřený mobilní bankovní účet nebo aktivního zůstatek úvěru za posledních 12 měsíců.

Ferratum Group je vedena v Prime Standard Frankfurtské burzy cenných papírů pod symbolem "FRU". Další informace naleznete na adrese www.ferratumgroup.com.