Trh finančního poradenství rozvíří Sirius Finance. Ambiciózní projekt řídí bývalí top manažeři Partners

Finanční poradce

Finanční poradce Zdroj: profimedia.cz

Finanční poradce
finanční poradce
Ilustrační foto
Hypotéka
5
Fotogalerie

Na trhu finančního poradenství již brzy přibude silný hráč s cílem vybudovat do roka síť o velikosti 400 finančních poradců. Ty chce firma motivovat novým konceptem spolupráce na bázi spoluvlastnictví firmy. Klientům pak slibuje komplexní portfolio produktů a vysokou odbornost poradců na základě úzké specializace.

Sirius Finance existuje od roku 2016. Ovšem až díky spojení se zakladatelskou společností Gepard Finance a příchodu čtyř vrcholových manažerů z Partners o sobě nyní dává více vědět. Příchozími manažery jsou Vladislava Cisarzová, Karel Maroušek, Michal Oppl a Vít Mikolášek. Ti zároveň získali v Sirius Finance majoritní vlastnický podíl a společně s původními zakladateli drží 100 procent akcií.

Akciový program pro poradce

Sirius Finance zavádí na trh finančního poradenství nový koncept spolupráce, kdy se poradci a manažeři postupně stanou jejími majiteli. „Naší zásadou je, že lidé, kteří firmu tvoří, ji také ve stejném poměru vlastní. Až se na trhu plně etablujeme, budou poradci a manažeři vlastnit v Sirius Finance 65 procent akcií,“ říká generální ředitelka firmy Vladislava Cisarzová.

Do roka 400 poradců

Společnost má v oblasti finančního zprostředkování velké plány. V následujících 12 měsících má v plánu dosáhnout provizního obratu ve výši 300 mil. korun a spolupracovat s 400 poradci. Ti budou pracovat v týmech tak, že se každý bude věnovat vždy konkrétní části portfolia či služby, ve které je odborníkem. Tímto bude dle firmy garantována vysoká odbornost služby poskytované klientům. 

Firma chce také těžit z úzké spolupráce s hypoteční makléřskou firmou Gepard Finance. Její vlastníci, mimo jiné Jan Kruntorád a Adolf Červinka, jsou původními zakladateli Sirius Finance.