Aplikace MP Home vám umožní zřídit si stavební spoření online. A nejen to

Zdroj: Modrá pyramida stavební spořitelna

Stavební spoření patří pořád mezi must have finanční produkty pro každého, kdo si plánuje pořídit nové bydlení, a to brzy, nebo ve výhledovém horizontu několika let. Též pro každého, kdo ví, že jej čeká rekonstrukce. Což jsme ve výsledku nakonec všichni, protože zlepšování našeho bydlení je neustálý proces. Chcete si zřídit stavební spoření? Stavební spořitelna Modrá pyramida vám to umožní prostřednictvím své online aplikace MP Home. Součástí jsou rovněž další služby.

Spoření je opět v módě. To na bydlení by mělo být samozřejmostí

Optimální je, pokud začnou na bydlení spořit rodiče svému potomkovi hned po jeho narození. Než se bude chtít osamostatnit, či řešit své vlastní bydlení, nebo třeba jen rekonstrukci části vašeho rodinného bydlení, dokážete mu naspořit velice zajímavou částku. Každý by si měl začít na své bydlení spořit hned od chvíle, kdy si vydělá své první peníze. Stavební spoření patří stále mezi nejvýhodnější formy spoření obecně. Pořád je navíc podpořeno i možností získat státní podporu. Vzhledem k jejímu maximálnímu využití byste měli spořit na osobu 1700 Kč měsíčně. Pokud však chcete později větší úvěr, spořte více.

Ze stavebního spoření lze bydlení, jeho nákup či rekonstrukci, realizovat po naspoření cílové částky, nebo využít sice méně výhodný, avšak okamžitý překlenovací úvěr. Je tedy vhodné i pro řešení aktuálního nedostatku peněz na pořízení bydlení či jeho zlepšení.

Modrá pyramida zjednodušuje přístup lidí k novému bydlení

Nejde jen o to, že poskytuje samotné stavební spoření. Vždyť záludnosti, pokud jde o pořízení nového bydlení, nejsou jen o penězích. Už jen najít tu správnou nemovitost nemusí být snadné. Mnohdy jde o rozhodnutí na celý život a současně o finanční závazek v nemalé výši často i na více než 20 let. To se hodí mít šťastnou ruku při volbě i dobrého rádce, který je schopen upozornit na možné problémy. Chce to rovněž další znalosti, protože vás čekají smlouvy, další administrativa i papírování, pokud jde o katastr. Každá chyba se prodražuje, a dokonce může vést k fatálním problémům. Tohle vše zvládnete lépe díky aplikaci MP Home.

Už rok pomáhá aplikace Modré pyramidy MP Home klientům, kteří si pořizují své bydlení. Nepotřebujete draze zaplaceného specialistu. Tato aplikace běžící na mobilním telefonu za vás umí pohlídat všechno potřebné, a dokonce vám pomůže založit si online i stavební spoření. Aplikace zpřístupňuje všechny služby Modré pyramidy online. Získáte dokonalý přehled o stavu svého spoření i o stavu úvěru. Veškeré dokumenty jsou zasílány online. Máte je tak po ruce bez zbytečného papírování, včetně přehledu veškerých transakcí. A pokud jste právě ve fázi, kdy svůj sen o bydlení hledáte, využít máte možnost i inzeráty nabízených nemovitostí prostřednictvím přehledné mapy s dalšími podrobnými informacemi.

Aplikace MP Home není jen pro klienty Modré pyramidy

MP Home je tady pro všechny, kteří potřebují bydlet, či chtějí bydlet s větším komfortem. Snadný přístup mají nejen klienti, kteří využívají některý z produktů Modré pyramidy, ale i všichni klienty Komerční banky. Ti mohou přístup do MP Home získat bez nutnosti návštěvy pobočky. Vystačí si s přihlašovacími údaji do aplikací KB. Již dnes používá tuto aplikaci přes 60 000 klientů. Pokud nejste klientem Komerční banky, pro přihlašovací údaje se zastavte na některé z poboček Modré pyramidy.

Aplikace MP Home pracuje s chytrými telefony i tablety s Androidem verze 6 a více. Taktéž s iPad a iPhone zařízeními s iOS od verze 10 výš. Samotná aplikace je k dispozici na Google Play a App Store.

Ať již vás zajímá půjčka na rekonstrukci, úvěr na nové bydlení, nebo jen pokládáte stavební spoření za dobrou formu, jak ochránit své vydělané peníze před ztrátou jejich hodnoty, rozhodně je aplikace MP Home skvělým pomocníkem, který vám poskytne zajímavé informace a zbaví vás zbytečného papírování.