O2 a Air Bank spojují síly. Klientům nabídnou odměnu 300 korun měsíčně

Air Bank a O2

Air Bank a O2 Zdroj: Air Bank

Air Bank a O2, obě patřící do skupiny PPF, lákají klienty na spolu připravenou akci. Připravily časově neomezenou nabídku pro své společné zákazníky. Každý měsíc klienty odmění 300 korunami za to, že aktivně využívají jejich služby. Do budoucna pak obě společnosti avizovaly další chystané výhody.

Odměnu 300 korun zpět na účet získají od dubna 2023 noví i stávající zákazníci Air Bank a O2, kteří budou aktivně využívat služeb obou společností určených pro nepodnikatele. Tedy na účet vedený u Air Bank jim přijde alespoň 10 000 korun měsíčně a zároveň budou z účtu v Air Bank hradit faktury za služby operátora O2 ve výši alespoň 600 korun.   

Jak odměnu 300 korun získat?

Jsem klient Air Bank i O2

Klienti, kteří již podmínky akce splňují, si odměnu 300 korun měsíčně mohou jednoduše zapnout ve svém mobilním či internetovém bankovnictví Air Bank.

Jsem zákazník O2, chci si založit nově účet u Air Bank

Nový účet od Air Bank si zákazníci jednoduše sjednají online přes mobilní nebo internetové bankovnictví a také na všech pobočkách banky. S online sjednáním účtu od Air Bank jim zároveň poradí i v jakékoliv prodejně O2. Odměnu 300 korun měsíčně (při splnění podmínek) si pak mohou zákazníci zapnout ve svém mobilním i internetovém bankovnictví.

Jsem klient Air Bank, chci si sjednat nově službu od O2

Klienti Air Bank si mohou službu od O2 sjednat jednoduše v jakékoliv prodejně O2. Konzultanti jim rovnou poradí, jak světy O2 a Air Bank jednoduše na pár kliknutí propojit a čerpat tak finanční odměnu a v budoucnu i další výhody. Zároveň Air Bank a O2 na některých vybraných pobočkách Air Bank v pilotním projektu nabízejí možnost založení nové služby od O2 přímo na pobočkách banky.